[elementor-template id="35002"]

Elektronska reprodukcija barv se lahko razlikuje od originala. Do barvne razlike lahko pride, ker se vsak monitor razlikuje glede na svetlost in kontrast. Barvna tabela je zgolj okviren pregled možnih ciljnih barv.

#1 Barva

Izberi barvo

Izberite barvo

# Dimenzija

Vnesite dolžino in
širino police

Dolžina: (200 mm - 2720 mm)

mm

Širina: (70 mm - 1000 mm)

mm

#3 Obrobljenost

Označite obrobljenost police


#4 Količina

Vnesite količino
polic izbranega tipa

Količina:

Cena:

0.00 € (z DDV)

0.00 € (brez DDV)

Cena:

0.00 € (z DDV)

0.00 € (brez DDV)

#5 PREGLED IN ZAKLJUČEK NAROČILA

Dolžina: 0

Širina: 0

Cena:

0.00€ (z DDV)

0.00€ (brez DDV)

Košarica je prazna

Košarica je prazna

Za večja naročila,cene v spletni aplikaciji niso merodajne,zato nam povpraševanje oz. kosovno listo pošljite na e-poštni naslov.

Za naročilo polic je potrebno le slediti korakom po številkah:1.izbira barve,2.vnos dimenzije, 3.obrobljenost in 4.količina polic. V zadnjem koraku le še vpišete vaše podatke in preprosto označite osebni prevzem. Tako smo vam omogočili da prevzamete želene police na našem naslovu v Novem mestu. Po končanih korakih bodo vaše police posredovane v obdelavo.

Maksimalna dimenzija polic je dolžine 2720mm in širine 1000mm. Če naročate police iz lesenega dekorja bodo letnice VEDNO potekale po dolžini.

Police so narejen iz kvalitetnih melaminsko oplemenitenih iveric, debeline 18mm in zaključene z 2 mm ABS obrobami. Podane dimenzije v aplikaciji so vedno končne,ne glede na ABS obrobo. Se pravi,če boste vpisali dimenzijo 1000mm,bo ta dimenzija 1000mm z obrobo ali brez. Naredimo lahko skoraj vsako ravno odrezano polico na vašo želeno dimenzijo. V ponudbi imamo več kot petnajst različnih barv.

Police so primerne za vse namene in vrste obremenitev,le da so pravilno oz. zadostno podprte. Če naročeno polico ustrezno označite (4x obrobljeno) so ravno tako primerne za pohištvena vratca.

Če imate kakšne posebnosti glede naročil oziroma potrebujete pomoč, nas lahko kontaktirate na e-poštnem naslovu: lesni.cc@gmail.com ali na spodnji telefonski številki. V našem prodajnem programu lahko najdete tudi dodatke kot so stenske konzole,ročaje in spone.

Veliko uspeha pri mojstrovanju !