Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja spletne trgovine www.lcc.si so sestavljeni v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot),zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino www.lcc.si upravlja podjetje LCC d.o.o.,Podbevškova ulica 32,8000 Novo mesto,davčna številka: SI 66958261.

Cene v spletni trgovini vključujejo DDV in so enake cenam v fizični trgovini.

V primeru,da najdete razliko,nas o tem opozorite in vam obračunamo nižjo.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

V primeru, da so podatki o ceni napačni ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo www.lcc.si kupcu omogočil odstop od nakupa.

Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico zahtevati plačilo po predračunu.

Ob prevzemu blaga v trgovini LCC d.o.o. je možno plačilo z gotovino ali s plačilno kartico: BA kartica, Maestro, Karanta, Eurocard/Mastercard, Visa

Popusti se ne seštevajo.

Varovanje osebnih podatkov

LCC d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP1.

LCC d.o.o. za nedoločen čas hrani naslednje podatke članov LCC d.o.o.: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon,naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije LCC d.o.o.

LCC d.o.o. navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za goste  LCC d.o.o. (www.lcc.si hrani osebne podatke samo za čas do izpolnitve naročila naslednje podatke gostov LCC d.o.o.: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije z LCC d.o.o.. Po izpolnitvi naročila se hranijo samo še podatki v zvezi s posameznim naročilom, do katerih je mogoč dostop samo prek poznavanja številke računa in številke naročila.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.