IZVLEČNI OBEŠALNIK ZA HLAČE M&C 18-mestni

IZVLEČNI OBEŠALNIK ZA HLAČE M&C 18-mestni

Izvlečni obešalnik za hlače M&C bodo vaše hlače v garderobi bolj pregledne in hitreje dostopne. Poleg dostopnosti je tudi ravnanje s hlačami bolj gospodarno, saj hlače prosto visijo. Obešalnik za hlače M&C je sodobno oblikovan in praktičen. Preprosto ga izvlečemo s pomočjo sredinskega ročaja. Pri zapiranju pa bo za tiho, mehko zapiranje poskrbelo vodilo Hettich.

  • Število obešalnih mest: 18mm
  • Širina: 680mm
  • Dolžina: 490mm
  • Višina: 97mm
  • Barva: Antracit
SKU: 898200Kategorije: Dodatki za pohištvo, Razni dodatki

92,40

Izvlečni obešalnik za hlače M&C bodo vaše hlače v garderobi bolj pregledne in hitreje dostopne. Poleg dostopnosti je tudi ravnanje s hlačami bolj gospodarno, saj hlače prosto visijo.

Obešalnik za hlače M&C je sodobno oblikovan in praktičen. Preprosto ga izvlečemo s pomočjo sredinskega ročaja. Pri zapiranju pa bo za tiho, mehko zapiranje poskrbelo vodilo Hettich. Poleg obešal za hlače se v sredinskem delu ponuja tudi praktičen prostor za pas, uro ali kak drug dodatek.

Obešala za hlače so prevlečena z protizdrsno prevleko, tako da bolj gladke, svilnate hlače ne spolzijo iz obešalnika.

Montaža izvlečnega obešalnika za hlače je zelo enostavna. Poleg navodil za montažo je priložena papirna šablona, katero nalepimo na strop elementa in označimo, kje je potrebno pritrditi vijak. Vse kar potrebujete za montažo je svinčnik, škarje, tračni meter, imbus ključ in baterijski izvijač.

Za pritrditev obešalnika za hlače mora biti element omare globok vsaj 495mm.

Minimalna notranja širina omare je 681mm.

 

Vijaki za pritrditev so priloženi.

Število obešalnih mest: 18mm

Širina: 680mm

Dolžina: 490mm

Višina: 97mm

Barva: Antracit

Teža 4 kg