KOŠ ZA SMETI Pullboy 2x14L EL.600mm

KOŠ ZA SMETI Pullboy 2x14L EL.600mm

Koši za smeti Pullboy so inovativna rešitev za efektivno upravljanje z odpadki doma in drugih prostorih. Ta sistem koša za smeti ima 2 koša, ki so integrirani v enem pladnju, katerega vgradite v vaš izvlečni predal.

  • Koš je primeren za element širine 600mm
  • Volumen: 2x14L
SKU: 274513Kategorije: Dodatki za pohištvo, Koši za smeti

90,50

Koši za smeti Pullboy so inovativna rešitev za efektivno upravljanje z odpadki doma in drugih prostorih. Ta sistem koša za smeti ima 2 koša, ki so integrirani v enem pladnju, katerega vgradite v vaš izvlečni predal. Vsak koš je namenjen svoji vrsti odpadkov; papir, plastika, pločevinka, BIO odpadki,…Poleg košev sta tu še dve praktični posodici za shranjevanje gobice, krpic ali odlaganje posebnih vrst odpadkov, kot so baterije, itd.

S koši za smeti Pullboy bo odlaganje vaših odpadkov bolj praktično, če ga boste vgradili v izvlečni predal kot je ModernBox ali AxisPro, saj imata ta modela poln izvlek in bodo tako vsi koši v popolnosti pregledni.

Koši za smeti Pullboy so ločevalni sistemi, s katerimi želimo vspodbujati odgovorno ravnanje z odpadki in s tem doprinesti k bolj okolju prijaznemu bivanju.

Koš je primeren za element širine 600mm

Material: umetna mas

Volumen: 2x14L

Vgradna širina: 503-540mm

Vgradna globina: 422-490

Vgradna višina: 250mm

Barva: alu-siva

 

Koši za smeti ne vključujejo vodil predalov.

Teža 2 kg