LEPILO ZA LES TITEBOND III Ultimate

LEPILO ZA LES TITEBOND III Ultimate

Lepilo za les Titebond III Ultimate, brez topil in toksinov, za zunanjo uporabo. Lepilo je uporabno tudi za deske za narezek in druge kuhinjske pripomočke – FDA potrdilo.

  • Raba: Primeren za notranjo in zunanjo rabo.
  • Barva lepila: Svetlo rjava
  • Pakiranja: 237mm | 473ml | 3785ml
SKU: Titebond III UltimateKategorije: Lepila in premazi, Lepljenje

5,1042,90

Eno komponentno vodoodporno lepilo za les Titebond III Ultimate, brez topil, toksinov , katerega lahko čistimo z vodo. Lepilo je primerno za zunanjo uporabo in je eno redkih lepil, ki ima ANSI/HPVA Tip I specifikacijo, z daljšim časom za sestavo in prenašanjem nižjih temperatur. Z lepilom Titebond III Ultimate bodo vaši spoji izredno močni in trajni. Lahko se jih brusi in barva. Lepilo lahko uporabljamo za lepljenje kuhinjskih pripomočkov, kot so deske za narezek,… saj je potrjeno s strani ameriškega  FDA-ja. Uporabno je tako za notranjo kot zunanjo rabo.

 

Raba: Primeren za notranjo in zunanjo rabo.

Barva lepila: Svetlo rjava

Osnova: Polimer

Rok uporabe: 2 leti zaprt, na sobni temperaturi,  v temi.

Odprti čas: 8 – 10 min.

Skupni čas sestave: 20-25min.

Temperatura nanosa: nad 8°C.

Minimalno potreben nanos:  1000ml na 6m2

Pakiranja: 237mm | 473ml | 3785ml

 

Titebond III Ultimate lepilo za les ni primerno za les, ki je v konstantnem stiku z vodo oziroma vanjo namočen. Lepilo  Titebond III Ultimate ni namenjeno za strukturni les in les, ki prenaša večje obremenitve. Ne uporabljajte ga pri temperaturah pod 8°C. Lepilo obvarujte pred mrazom oziroma zmrzovanjem. Lepilo lahko nanašamo s čopičem, valjčkom ali nastavkom na flaški (velja za 237ml).

Hranite ga izven dosega otrok.

Teža Ni na voljo
Količina

237ml, 473ml, 3785ml, 5kg