LEPILO ZA LES TITEBOND Original

LEPILO ZA LES TITEBOND Original

LEPILO ZA LES TITEBOND Original za profesionalne rezultate pri spajanju lesa. Idealen je za masiven les, vezane plošče, iverice, usnje, blago in druge porozne materiale. Titebond Original je enostaven za uporabo, je ne toksičen in lahko ga operemo z vodo.

  • Raba: Primeren za notranjo rabo.
  • Pakiranja: 237mm | 473ml | 3785ml

 

 

SKU: Titebond OriginalKategorije: Lepila in premazi, Lepljenje

4,2028,40

Titebond lepilo za les, za močne lesne spoje. Z njim bo vaš lesni spoj močnejši od samega lesa. Titebond se zelo dobro brusi in barva. Lepilo za les Titebond Original omogoča vsem mizarjem profesionalne rezultate. Idealen je za masiven les, vezane plošče, iverice, usnje, blago in druge porozne materiale. Titebond Original je enostaven za uporabo, je ne toksičen in lahko ga operemo z vodo.

Raba: Primeren za notranjo rabo.

Barva lepila: Rumena

Osnova: Alifatska smola

Rok uporabe: 2 leti, zaprt, na sobni temperaturi,  v temi.

Klasifikacija: D2 (EN 204)

Odprti čas: 4 – 6 min.

Skupni čas sestave: 10-15min.

Temperatura nanosa: nad 10°C.

Minimalno potreben nanos:  1000ml na 6m2

Pakiranja: 237mm | 473ml | 3785ml

Titebond lepilo za les ni primerno za zunanjo rabo, kjer je prisotna vlaga. Za zunanjo rabo priporočamo lepilo za les Titebond III Ultimate ali Titebond II Premium. Lepilo Titebond Original ni namenjeno za strukturni les in les, ki prenaša večje obremenitve. Ne uporabljajte ga pri temperaturah pod 10°C. Lepilo obvarujte pred mrazom oziroma zmrzovanjem. Lepilo lahko nanašamo s čopičem, valjčkom ali nastavkom na flaški (velja za 237ml).

Hranite ga izven dosega otrok.

Teža Ni na voljo
Količina

237mm, 473ml, 3785ml