MIZARSKI PRIPOMOČKI V ZABOJČKU Hedue Set-3

MIZARSKI PRIPOMOČKI V ZABOJČKU Hedue Set-3

Tri visokokakovostna mizarska orodja za merjenje in označevanje v lesenem zabojčku, nemškega proizvajalca orodij Hedue. S tem zabojčkom lahko kvaliteno obdarite sebe ali vašega bližnjega. Ta komplet je sestavljen iz klasičnih merilnih in označevalnih orodij; mizarski kotnik, pomični kotnik ter poševni 45° kotnik. Merila so izdelana iz nerjavečega jekla in imajo vgravirane milimetrske skale, ki so trajne in odporne na obrabo.

  • Koti na teh orodjih so kalibrirani z natančnostjo najmanj 0,06°.
  • Dolžine meril: 300mm
  • Skupna teža: 0,7kg
  • Material: Oreh, nerjaveče jeklo, medenina.
SKU: 898315Kategorije: Merila, Mizarsko orodje

119,60

Tri visokokakovostna mizarska orodja za merjenje in označevanje v lesenem zabojčku, nemškega proizvajalca orodij Hedue. S tem zabojčkom lahko kvaliteno obdarite sebe ali vašega bližnjega.

Ta komplet je sestavljen iz klasičnih merilnih in označevalnih orodij; mizarski kotnik, pomični kotnik ter poševni 45° kotnik.

Za ta visokokakovostna merilna orodja so pri Hedue uporabili skrbno izbran orehov les. Značilna živahna in barvita rast oreha, daje orodjem občutek plemenitosti. Za dodatno stabilnost in zaščito pred obrabo skrbijo medeninasti profili, ki so vgrajeni v prislone orodij.

Merila so izdelana iz nerjavečega jekla in imajo vgravirane milimetrske skale, ki so trajne in odporne na obrabo.

Koti na teh orodjih so kalibrirani z natančnostjo najmanj 0,06°.

Dolžine meril: 300mm

Skupna teža: 0,7kg

Material: Oreh, nerjaveče jeklo, medenina.

Teža 1 kg