ODMIČNA SPONA TITUS T-TYPE Tera Black RAVNA

ODMIČNA SPONA TITUS T-TYPE Tera Black RAVNA

Odmična spona Titus T-type je visoko zmogljiv tečaj, ki zagotavlja gladko in popolno zapiranje v vsakem ciklu. Tudi v primeru netočnega vrtanja lukenj (do 0.6mm) zagotavlja gladko in popolno zapiranje v vsakem ciklu. Nizka ali visoka, debela ali tanka vrata: T-tip je edinstvena rešitev, ki deluje na vratih različnih dimenzij in teže, brez odboja. Popolna rešitev za vašo kuhinjo, spalnico in vse ostalo pohištvo.

SKU: 898241Kategorije: Pohištveno okovje, Panti za omare

4,90

Odmična spona Titus T-type je visoko zmogljiv tečaj, ki zagotavlja gladko in popolno zapiranje v vsakem ciklu. Tudi v primeru netočnega vrtanja lukenj (do 0.6mm) zagotavlja gladko in popolno zapiranje v vsakem ciklu.

Nizka ali visoka, debela ali tanka vrata: T-tip je edinstvena rešitev, ki deluje na vratih različnih dimenzij in teže, brez odboja. Popolna rešitev za vašo kuhinjo, spalnico in vse ostalo pohištvo.

 

Zanj je značilno:

  • hitro zapiranje
  • pozen začetek delovanja pojemka
  • tiho pristajanje s SoftTouch-om
  • 3D fina nastavitev položaja vrat s pomočjo vijakov na ploščici ter pantu

Delovanje blaženja je mogoče prilagoditi tako, da spone ustrezajo različnim težam in velikostim vrat, ki omogoča popolno mehko zapiranje.

Blaženje je tovarniško nastavljeno na srednja vrednost blaženja. Obrnite proti “+” za povečanje in “-” za zmanjšanje blaženja.

 

Barva: Antracit

Premer izvrtine: 35mm

Tip: Ravna spona (pokrivna celotno stranico 18-19mm)

Pritrditev: Vrata – lesni vijaki | Stranica – priloženi Euro vijaki

 

Blažilec je na sponi fiksen/integriran.

Cena velja za kos z blažilcem in podlogo.

Teža 0,05 kg