OREHOVO OLJE ZA LES Herdim 1 Liter

Orehovo olje za les Herdim, narejeno iz 100 % kalifornijskih orehov. Primerno je za zaščito izdelkov, ki so v stiku s hrano ter igrač. Orehovo olje Herdim je edino olje iz oreščkov, ki se osuši oz. strdi. Svetlo obarvano orehovo olje ima krajši čas sušenja in nizko nagnjenost k rumenenju. Zaradi nizke viskoznosti ima visoko sposobnost vpijanja pigmentov.

  • Vsebina: 1000ml (1L)

15,70

  • Hitra in varna dostava (1-3 del. dni)
  • Varno plačilo s kreditnimi karticami
  • 30-dnevna možnost vračila
Šifra: 721217 Kategoriji: ,

Opis

Orehovo olje za les Herdim, narejeno iz 100 % kalifornijskih orehov. Primerno je za zaščito izdelkov, ki so v stiku s hrano ter igrač. Orehovo olje Herdim je edino olje iz oreščkov, ki se osuši oz. strdi.

Svetlo obarvano orehovo olje ima krajši čas sušenja in nizko nagnjenost k rumenenju. Zaradi nizke viskoznosti ima visoko sposobnost vpijanja pigmentov. Olje je idealno za zaščito rokodelskih izdelkov, struženih izdelkov, igrač, pohištva in kuhinjskih pripomočkov. Primerno je tudi za ročaje nožev in orodij ter skupaj s pigmenti za izdelavo visokokakovostnih barvnih olj in umetniških barv.

Olje lahko uporabimo tudi kot impregnacijo. Ko se ta posuši, nanj nanesemo en ali dva nanosa orehovega voska za les Dictum. Rezultat bo zaščitena, matirana, svilnata površina lesa.

Vsebina: 1000ml (1L)

Dodatne informacije

Teža 1,2 kg

Morda vam bo prav tako všeč…