PLOŠČA ZA REZKALNO MIZO WF-300

PLOŠČA ZA REZKALNO MIZO WF-300

  • Plošča za izdelavo rezkalne mize WF-300. Plošča je izdelana iz 10mm fenolnega materiala. Zadosti je toga, da lahko na njo vpnemo tudi najbolj robustne rezkarje.
  • Plošča ima luknjo premera 98mm, zato je menjava rezkarjev zelo enostavna. K plošči so priloženi 4 izravnalni vijaki, za popolno prileganje na delovno mizo. Priložena sta dva reducirna obroča, za zmanjševanje odprtine na 66mm (rumen) ali 31mm (rdeč).
  • Plošča je univerzalna zato nanjo lahko pritrdimo kateri koli rezkar. Luknji za pritrditev rezkarja je potrebni izvrtati.
  • Dimenzija plošče: 306x230mm

34,70

Plošča za izdelavo rezkalne mize WF-300. Plošča je izdelana iz 10mm fenolnega materiala. Zadosti je toga, da lahko na njo vpnemo tudi najbolj robustne rezkarje.

Plošča ima luknjo premera 98mm, zato je menjava rezkarjev zelo enostavna. K plošči so priloženi 4 izravnalni vijaki, za popolno prileganje na delovno mizo. Priložena sta dva reducirna obroča, za zmanjševanje odprtine na 66mm (rumen) ali 31mm (rdeč).

Plošča je univerzalna zato nanjo lahko pritrdimo kateri koli rezkar. Luknji za pritrditev rezkarja je potrebni izvrtati.

Dimenzija plošče: 306x230mm

Teža 2,5 kg