PODLOGA ZA BRUŠENJE 480x300mm SILIKONSKA

PODLOGA ZA BRUŠENJE 480x300mm SILIKONSKA

Nedrseča podloga za brušenje je izdelana iz robustnega silikona. Ta omogoča idealne pogoje za brušenje z vodnimi in oljnimi kamni. Povišan rob na podlogi omogoča, da tekočina ostane znotraj podloge in tako bo vaša kuhinja ali delavnica ostala čista in urejena. Majhne izbokline na podlogi pripomorejo k še boljšemu oprijemu, tudi če je podlaga nekoliko neravna. Poleg tega pa pomagajo tudi pri absorbciji manjših tresljajev. Na silikonsko podloga za brušenje se ne prijemlje umazanija. Odporna je na celo vrsto kemikalij, olj in maščob, pa tudi na visoko temperaturo.

  • Dimenzija: 480x300mm
SKU: 703565Kategorije: Mizarsko orodje, Brušenje

20,90

Nedrseča podloga za brušenje je izdelana iz robustnega silikona. Ta omogoča idealne pogoje za brušenje z vodnimi in oljnimi kamni. Povišan rob na podlogi omogoča, da tekočina ostane znotraj podloge in tako bo vaša kuhinja ali delavnica ostala čista in urejena. Majhne izbokline na podlogi pripomorejo k še boljšemu oprijemu, tudi če je podlaga nekoliko neravna. Poleg tega pa pomagajo tudi pri absorbciji manjših tresljajev. Sveže nabrušena rezila lahko odlagamo na podlogo iz mehkega silikona. Podloga je zelo upogljiva in jo lahko navijemo v rolo, za ležje skladiščenje.

Na silikonsko podloga za brušenje se ne prijemlje umazanija. Odporna je na celo vrsto kemikalij, olj in maščob, pa tudi na visoko temperaturo. Očistimo jo zelo enostavno, le z vodo ali z dodatno kapljico detergenta.

Dimenzija: 480x300mm

Teža 0,2 kg