ŠABLONA ZA VRTANJE ŽEPNIH SPOJEV -UJK

ŠABLONA ZA VRTANJE ŽEPNIH SPOJEV -UJK

UJK šablona za žepne spoje je komplet, ki se lahko namesti na delovno mizo ali drugo trdo podlago. Močne, žepne spoje naredimo tako, da s šablono izvrtamo luknjo pod kotom v en obdelovanec, nato pa ga s samoreznim vijakom povežemo z drugim obdelovancem. Set/cena vsebuje; Torba za shranjevanje, nastavek za sesalec, prenosno ploščo, enoročno spono, 1000 vijakov v kaseti za shranjevanje, 150 mm vijačnim nastavkom Torx T20 z dolgim ​​dosegom, spiralni sveder in prirobnico.

Original price was: 284,90€.Current price is: 256,40€.

UJK šablona za žepne spoje je komplet, ki se lahko namesti na delovno mizo ali drugo trdo podlago.

Močne, žepne spoje naredimo tako, da s šablono izvrtamo luknjo pod kotom v en obdelovanec, nato pa ga s samoreznim vijakom povežemo z drugim obdelovancem.

Ta dobro izdelana šablona ima vse kovinske dele za dodatno trdnost in jo je mogoče enostavno postaviti na delovno mizo. Uporablja se za širok razpon debelin materiala; 13-36 mm. Jasne metrične lestvice omogočajo enostavno uporabo.

Set/cena vsebuje; Torba za shranjevanje, nastavek za sesalec, prenosno ploščo, enoročno spono, 1000 vijakov v kaseti za shranjevanje, 150 mm vijačnim nastavkom Torx T20 z dolgim ​​dosegom, spiralni sveder in prirobnico.

Teža 6 kg