SISTEM ZA VRTANJE UJK Parf MK II

SISTEM ZA VRTANJE UJK Parf MK II

Ali želite izdelati mizarski ponk po meri? S sistemom za vrtanje UJK Parf Mk II lahko naredite profesionalno, zelo praktično konfiguracijo mize v manj kot 30 minutah. Na prvi pogled se zdi sistem zapleten; v resnici pa je precej preprost z zelo natančnimi rezultati, ki jih je enostavno doseči. S sistemom UJK Parf Mk II boste v ploščo natančno zavrtali luknje premera 20mm. Razmerje med luknami je tako precizno, da boste s pomočjo lukenj, vstavkov in pripomočkov za mizo, enostavno in zelo precizno realizirali vse mizarske opercije; 90° rezi, 45° rezi pod kotom,…

249,70

SISTEM UJK Parf MK II

Ali želite izdelati mizarski ponk po meri? S sistemom za vrtanje UJK Parf Mk II lahko naredite profesionalno, zelo praktično konfiguracijo mize v manj kot 30 minutah. Na prvi pogled se zdi sistem zapleten; v resnici pa je precej preprost z zelo natančnimi rezultati, ki jih je enostavno doseči.

S sistemom UJK Parf Mk II boste v ploščo natančno zavrtali luknje premera 20mm. Razmerje med luknami je tako precizno, da boste s pomočjo lukenj, vstavkov in pripomočkov za mizo, enostavno in zelo precizno realizirali vse mizarske opercije; 90° rezi, 45° rezi pod kotom,…
Z vodili in pušo Parf Mk II v ploščo najprej zavrtamo 3mm luknje, nato te luknje s pušo in 20mm svedrom razširimo. Tako nastane mreža lukenj, v katere vstavljamo vstavke in prislone.

UJK Parf MK II zagotavlja natančno izdelavo mreže lukenj z razmikom 32 mm ali 46 mm, kar vam daje veliko možnosti pri rezanju, sestavljanju ali vpenjanju.

Sistem Parf Mk II vsebuje dve palici skupaj z vodilom za vrtanje in posebnim 3 mm svedrom za ustvarjanje vrstic in stolpcev lukenj pod popolnimi pravimi koti. Natančnost sistema je odvisna tudi od zelo tesne tolerance lukenj v Parf vodilih.

Sistem je zasnovan tako, da obraba ni mogoča. Potrebno je le skrbno ravnanje.

Set vsebuje:
2x vodilo 1m z luknjami
2x puša za vrtanje
1x sveder 3mm
1x sveder 20mm s 3mm špico
3x zatič za vodili
1x vodilo z vrtalnima pušama
2x nizki Dog prislon za ponk 20mm
1x nastavek za sesanje

Sistem UJK Parf Mk II je rezultat sodelovanja med Axminster Tools in g.Petrom Parfittom. Proizvodnja sistema v celoti poteka v Axminsterju v Devonu pod blagovno znamko UJK.
UJK Chamfer Ring© je intelektualna lastnina podjetja Axminster Tools Ltd. Kakršna koli kršitev je strogo prepovedana.

Teža 3 kg