VAROVALO ZA OMARE REVALOCK 2x Ključavnica +1x Ključ

VAROVALO ZA OMARE REVALOCK 2x Ključavnica +1x Ključ

Varovalo za omare REVALOCKO je namenjena hitremu zaklepanju pohištvenih vrat ali predalov, brez ključa oz. z gumbom v obliki pohištvenega ročaja. Varovalo RevaLock deluje s pomočjo magneta vgrajenega v gumba in mehanizma. Magnet v gumbu, mehanizem zaklene in/ali sprosti. Varovalo za omare RevaLock preprečuje dostop otrok, do vsebine v omarici za zdravila, čistila in drugo. Pogosto se uporablja tudi v počitniških prikolicah, avtodomih in plovilih.

  • Cena vključuje 2 ključavnici in en ključ – gumb, vijaki.
  • Material: Plastika
  • Barva: Bela
SKU: 251582Kategorije: Pohištveno okovje, Ključavnice

28,40

Varovalo za omare REVALOCKO je namenjena hitremu zaklepanju pohištvenih vrat ali predalov, brez ključa oz. z gumbom v obliki pohištvenega ročaja. Varovalo RevaLock deluje s pomočjo magneta vgrajenega v gumba in mehanizma. Magnet v gumbu, mehanizem zaklene in/ali sprosti.

Varovalo za omare RevaLock preprečuje dostop otrok, do vsebine v omarici za zdravila, čistila in drugo. Pogosto se uporablja tudi v počitniških prikolicah, avtodomih in plovilih.

Prednost varovala RevaLock je, da ko ga na vrata pritrdimo, ta ni viden in ne kazi pohištva. Primerno je za vrata debeline od 13 do 40mm

 

Cena vključuje 2 ključavnici in en ključ – gumb, vijaki.

Material: Plastika

Barva: Bela

Teža 0,1 kg