VOSEK ZA LES OREHOV Dictum 50g

VOSEK ZA LES OREHOV Dictum 50g

Orehov vosek za les DICTUM vsebuje povsem naravne snovi, kot so orehovo olje, čebelji vosek in karnauba vosek, ki ščitijo in ohranjajo les. Orehovo olje prodre globoko v les, čebelji in karnauba vosek pa ščitita les pred umazanijo in vlago ter mu dajeta svilnato matiran videz. Vosek je popolnoma brez kemičnih snovi, derivatov mineralnih olj ali sredstev za sušenje. Za optimalno zaščito lesa priporočamo najprej nanos orehovega olja Herdim kot impregnacijo. Ko se ta posuši nanesemo en ali več nanosov orehovega voska za les Dictum.

  • Vsebina: 50g
SKU: 721218Kategorije: Lepila in premazi, Nega lesa

8,50

Orehov vosek za les DICTUM vsebuje povsem naravne snovi, kot so orehovo olje, čebelji vosek in karnauba vosek, ki ščitijo in ohranjajo les. Orehovo olje prodre globoko v les, čebelji in karnauba vosek pa ščitita les pred umazanijo in vlago ter mu dajeta svilnato matiran videz. Vosek je popolnoma brez kemičnih snovi, derivatov mineralnih olj ali sredstev za sušenje. Služi kot naravna nega za igrače, kuhinjske pripomočke, razne stružene predmete, masivno pohištvo ter rezbarska in druga ročna dela.

Za optimalno zaščito lesa priporočamo najprej nanos orehovega olja Herdim kot impregnacijo. Ko se ta posuši nanesemo en ali več nanosov orehovega voska za les Dictum.

Vsebina: 50g

Teža 0,1 kg