ZAPONKA ZA METER Shinwa Mag-Lock

ZAPONKA ZA METER Shinwa Mag-Lock

Zaponka za meter je praktičen pripomoček za nošenje ter hitro zapenjanje in odpenjanje tračnega metra. S to zaponko boste vaš tračni meter zataknili v rekordno hitrem času, saj meter le rahlo pritisnemo ob zaponko in že se ta zaskoči. Za dodatno hitro zapenjanje in stabilnost poskrbi magnet v okroglem pritrdilcu. Zaponko nastavimo na pas brez snemanja pasu, saj se zaponka razpre s pomočjo vijaka na spodnji strani. Ko vijak zategnemo, zaponka trdno stoji na svojem mestu.

  • Cena vključuje zaponko in pritrdilec za meter.
  • Dimenzija: 95x60x29mm
  • Teža: 75g
  • Zaponka je primerna za pasove do 60mm širine in do 4mm debeline.
SKU: 270814Kategorije: Merila, Mizarsko orodje

16,20

Zaponka za meter je praktičen pripomoček za nošenje ter hitro zapenjanje in odpenjanje tračnega metra. S to zaponko boste vaš tračni meter zataknili v rekordno hitrem času, saj meter le rahlo pritisnemo ob zaponko in že se ta zaskoči. Za dodatno hitro zapenjanje in stabilnost poskrbi magnet v okroglem pritrdilcu.

Meter odpnemo le z rahlim pritiskom za zgornji, rdeč gumb na zaponki. Zaponko Mag-Lock laho pritrdimo na pas – horizontalno, ali naramnice – vertikalno. Zaponko nastavimo na pas brez snemanja pasu, saj se zaponka razpre s pomočjo vijaka na spodnji strani. Ko vijak zategnemo, zaponka trdno stoji na svojem mestu.

Cena vključuje zaponko in pritrdilec za meter.

Dimenzija: 95x60x29mm

Teža: 75g

Zaponka je primerna za pasove do 60mm širine in do 4mm debeline.

Material: ABS plastika, polikarbonat, magnet, jeklo

Teža 0,1 kg